Ροή Άρθρων

Τηλεδιάσκεψη- εκδήλωση για την ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό για τον COVID19 στους ενήλικες και στις ηλικίες 12-17

PDF μορφή
Μια πολύ χρήσιμη ημερίδα για τον εμβολιασμό για τον COVID19 πραγματοποιήθηκε χθες (Πέμπτη 9/11) από την Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας έπειτα από πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ και των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Κεντρικός εισηγητής ήταν ο λοιμωξιολόγος, Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, κ. Γιώργος Συρογιαννόπουλος.
Συμμετείχαν (ή παρακολούθησαν μέσω του youtube) αυτοδιοικητικοί, εκπαιδευτικοί και γονείς από όλη τη Στερεά Ελλάδα.
Ο κ. Συρογιαννόπουλος έκανε μια εξαιρετικά αναλυτική παρουσίαση για την πανδημία και τον εμβολιασμό και απάντησε σε ερωτήματα που τέθηκαν.
Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν είμαστε εδώ για να κουνήσουμε το δάκτυλο σε κανέναν. Αυτό που θέλουμε είναι να στηρίξουμε την κοινωνία και με την πολύτιμη συνδρομή των ειδικών επιστημόνων να δοθούν υπεύθυνες απαντήσεις σχετικά με τον εμβολιασμό».
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=hViVtpiuAHk
Η παρουσίαση του κ. Συρογιαννόπουλου ξεκινά στο 9:22, ενώ αμέσως μετά ο κ. καθηγητής απαντά και σε πιο συγκεκριμένα ερωτήματα.

Video: