Ροή Άρθρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Σύγκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ :"Στο επίκεντρο τα οξυμένα προβλήματα και οι νομοθετικές ρυθμίσεις που στοχοποιούν την Αυτοδιοίκηση"

PDF μορφή

Με πρόσκλησή του προς Δημάρχους, τα Δημοτικά Συμβούλια της χώρας και τους Εκπροσώπους των Π.Ε.Δ. στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης γνωστοποιεί την σύγκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Πέμπτη 23 Ιουνίου.

Η συνέλευση πραγματοποιείται για τη λήψη αποφάσεων που θα υπερασπιστούν το κύρος της Αυτοδιοίκησης.

Όπως υπογραμμίζει ο Γ. Πατούλης, «αφορμή της σύγκλησης αποτελούν τα οξυμένα προβλήματα που δημιουργούνται από την εφαρμογή νομοθετικών ρυθμίσεων που βάλλουν και στοχοποιούν τόσο την Αυτοδιοίκηση ως θεσμό, όσο και τα αιρετά όργανά της αναφορικά με την καταστατική τους θέση».

Επιπλέον στη Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν και οι διατάξεις του Σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης «Ρύθμιση θεμάτων ΟΤΑ και άλλες διατάξεις».

Η Γενική Συνέλευση, σύμφωνα και με το σχετικό πρόγραμμα που επισυνάπτεται, θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο President (Λεωφ. Κηφισίας 43)

ΣυνημμένοΜέγεθος
Microsoft Office document icon programma-ektaktis-genikis-syneleysis-23062016.doc80.5 KB