Ροή Άρθρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: “Επικύρωση της ολοκληρωμένης πρότασης της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας για τα θέματα της αυτοδιοίκησης ενόψει του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ”.

PDF μορφή

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε, μέσω τηλεδιάσκεψης, η 10η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επικύρωσε ομόφωνα τις θέσεις των 16 Θεματικών Επιτροπών, όπως αυτές κατατέθηκαν και επεξεργάστηκαν στις 32 συνολικά συνεδριάσεις τους, στις οποίες συμμετείχαν 128 αιρετοί εκπρόσωποι των Δήμων.

Η ολοκληρωμένη πρόταση της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας ουσιαστικά θα αποτελέσει το προγραμματικό κείμενο των διεκδικήσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης της Στερεάς Ελλάδας, αλλά και το κείμενο που θα κατατεθεί στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ, με σκοπό οι θέσεις αυτές να προωθηθούν σε κεντρικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Καρπενησίου, κ. Νίκος Σουλιώτης συνεχάρη τους Προέδρους και τα Μέλη των Επιτροπών καθώς και τα στελέχη της Π.Ε.Δ., οι οποίοι εργάστηκαν με επαγγελματισμό και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πλήρως τεκμηριωμένο πόνημα. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της πρότασης της Π.Ε.Δ.. Είναι μια πολυσύνθετη και πολυεπίπεδη πρόταση, που στοχευμένα ζητά και προτείνει λύσεις σε θέματα που θα αλλάξουν άρδην τη ζωή των δημοτών και τη λειτουργικότητα των Δήμων προς το καλύτερο. Από σήμερα, έχοντας στα χέρια μας τον σημαντικό αυτό οδικό χάρτη, θα εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά για να καταφέρουμε οι διεκδικήσεις μας να συμπεριληφθούν στη διαμόρφωση ενός νέου νομοσχεδίου που θα αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση ».


Επισυνάπτεται η Ολοκληρωμένη Πρόταση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

 

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon olokliromeni_protasi_ped_stereas_elladas_oktovrios_2020.pdf1.81 MB