Ροή Άρθρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: " ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ. Οι Δήμοι είναι ετοιμοπόλεμοι για το νέο κύμα κορωνοϊού που βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύσταση στους πολίτες για συνεχή επαγρύπνηση”. "

PDF μορφή
Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, στη Λαμία, συζητήθηκε το θέμα της έξαρσης που παρατηρείται στα κρούσματα του κορωνοϊού.
Τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής (κ. Νίκος Σουλιώτης, Δήμαρχος Καρπενησίου – Πρόεδρος, κ. Γιώργος Ψαθάς, Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων – Αντιπρόεδρος, κ. Γιάννης Κοντζιάς, Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού – Γραμματέας, κ. Σωτήρης Κουτσοβέλης, Δημ. Συμβουλος Δ. Λαμιέων – Μέλος και κ. Γιάννης Ρούλιας, Δημ. Σύμβουλος Δ. Λαμιέων – Μέλος) εξέφρασαν την ανησυχία τους σχετικά με τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων και συστήνουν στους πολίτες να ακολουθούν ευλαβικά και με μεγάλη προσοχή τα μέτρα προστασίας από τον ιό.
Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. και Δήμαρχος Καρπενησίου, κ. Σουλιώτης τόνισε: «Οι Δήμοι ανταπεξήλθαν πλήρως στον ρόλο τους κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας του COVID19. Παραμείναμε όρθιοι, σταθήκαμε και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες δίπλα στους πολίτες και καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας όλες τις αρμοδιότητες που μας ανατέθηκαν. Είναι ξεκάθαρο πως έχει ξεκινήσει ήδη το νέο κύμα της πανδημίας, το οποίο φαίνεται να είναι σφοδρότερο. Σύμφωνα με τους ειδικούς οι μάσκες, η τήρηση των αποστάσεων και το συχνό πλύσιμο των χεριών, αποτελεί προς το παρόν το άτυπο εμβόλιο κατά του ιού. Πρέπει όλοι μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και τους συνανθρώπους μας γενικότερα, να ακολουθήσουμε τις συστάσεις. Κοινός μας στόχος είναι να ασθενήσουν όσο το δυνατόν λιγότεροι και να μην υπάρξει, ει δυνατόν, κανένα νέο θύμα. Εμείς ως Δήμοι θα είμαστε και πάλι έτοιμοι, τόσο το προσωπικό όσο και οι αιρετοί, για να βάλουμε πλάτη και να είμαστε δίπλα στους δημότες μας».